SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
En in 2017 verzorgen wij de promotie voor

Amaryllis Temmerman
Barbera van Voorst
Bianca Frieling
Christien
Daisy Talens
De Divy's
David Alexandre Winter
Die Spatzl
Duo ToeMaar
Eveline Cannoot
Helen Liebers
Jacco Ricardo
Jose Wolters

Kees Plat
Kevin Village
Mario Franco
Marco de Ruijter
Mark van Veen
Olivia
Peter Alma
Peter Tros
Sandra Timmerman
SandyVoice
Sherena
Silvia Electeur
Sylvina
Thierry Segers
Tina Rosita
White Indian
Xiana
Zus
Klik op artiest voor meer informatie


Klik HIER voor compleet overzicht van de artiesten waar mee wij werk(t)en 

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
Contact

Uitgever

Showbizzinfo
0642-548568
info@showbizzinfo.com

Redactie
Geert Hakze
0642-548568

Abonnementen
10 euro per kalenderjaar
Abonnementen worden aangegaan
tot wederopzegging.Opzegging van abonnement
uiterlijk 31 december.

Bankrelatie
ABN AMRO 80.39.61.235

KvK 02064002
BTW NL0173.75.290.B01  

 

 

Reacties

Gernold& Birgit Sagawe op 11-06-2015 19:24

Sehr geherte Damen und Herren

ich habe eine email bekommen von ihen und solte mich melden wenn ich internetradio habe ich habe ein internet radio hier unseren link

www.radio-dream-beach.de

Sehr geherte Damen und Herren यहाँ ich habe eine ईमेल bekomm Ihen वन und mich Solte रिपोर्ट wenn ich habe ich habe EIN इन्टरनेट वेब रेडियो unseren लिंक www.radio-dream-beach.de

Bitte noch um antworrt Sagaen danke Die chefst Von Radio-Dream-Beach