SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
completer en betaalbaar

 

SHOWBIZZINFO MAAKT MUZIEKPROMOTIE

BEREIKBAAR - COMPLETER - MAKKELIJK  -SUCCESVOL -  BETAALBAAR

 

Het is niet ondenkbaar dat u als artiest door de bomen het bos niet meer ziet als het gaat om muziekpromotie en alles wat daarbij hoort
U zit nu op de site van SHOWBIZZINFO ook wel genoemd een ONE STOP SHOP.
Een van onze activiteiten is MUZIEKPROMOTIE.
Wij promoten naar de complete doelgroep die van belang kan zijn in de groei voor u als artiest.

Wij brengen de cd onder de aandacht bij alle bij ons ( plm. 5000)
bekende radiozenders - muzieksamenstellers - programma makers  

Fysieke promotie naar de 50 grotere radiozenders/programmamakers/muzieksamenstellers

Wij zullen de ontvangers van van de geluidsdragers enthousiastmeren en bij omroepen/programmamakers ter promotie van artiest en nummer (telefonische) interview afspraken  maken 

Ook brengen wij het onder de aandacht en bieden het aan bij de bedrijven welke verantwoordelijk zijn voor de muziek in de horeca en op kermissen.
 
Wij zullen het nummer downloadbaar  zetten bij diverse portals.
( o.a.I-tunes - SBS 6  -  TV Oranje  - Radio 538 - Spotify) *

Zullen het aanmelden bij Gfk Megacharts
(verantwoordelijk voor de hitlijsten van o.a. DUTCHCHARTS  - RADIO NL - ORANJE NATIONAAL)


Tevens zullen wij middels persbericht(en) het nummer onder de aandacht brengen bij de 'schrijvende' media. Vaak zal dit leiden tot aandacht/plaatsing  in en bij deze media voor artiest en geluidsdrager. 

Ook zullen de social media ( Facebook - Twitter) ingezet worden om het product te promoten

Wij zullen tijdens de promotie periode artiest onder de aandacht brengen bij organisaties van feesten en of evenementen middels mailing. Hierop uitsluitend je eigen telefoonnummer en website.

 Wij kunnen de cd onder de aandacht brengen bij cd verkooppunten.

En daarom onze slogan
Showbizzinfo maakt (muziek) promotie
bereikbaar - succesvol - completer en betaalbaar 
 

En natuurlijk is de tariefstelling van onze dienstverlening ook belangrijk

Het ligt natuurlijk aan uw wensen maar voor een overzicht van de mogelijkheden de bijbehorende prijsstelling KLIK HIER
Of bel of mail ons voor een exacte prijsopgaaf

 

Ook voor cd's in kleine oplage (vanaf 50 stuks )in wallet)
kunnen wij u van dienst zijn


wij hanteren geen kantoortijden dus zijn ook bereikbaar in de avonduren en in het weekend