SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
John Enter - Hande van me lef af

 

 

 

Titel                      Hande van me lef af
Release                 01-01-2013

HANDE VAN ME LEF AF  -  JOHN ENTER

Wie kent hem niet JOHN ENTER. De man die weet wat entertainment is en tijdens ieder optreden de tent op de kop weet te zetten. Ook op cd gebied weet hij altijd verrassend uit de hoek te komen. Wie kent niet de hits “ Drie haren op mijn borst” – “Boven op de berg” en recentelijk “Bella Boekelo”. Vanaf vandaag kunnen we er een aan toevoegen en wel het aanstekelijk “ Hande van me lef ( spreek uit lijf) af. Het is deze entertainer pur sang wederom gelukt om in de studio van Terry West een productie te maken welke spraakmakend is en lekker in het gehoor ligt. Het heeft alle ingrediënten om de komende maanden te zorgen voor sfeer en gezelligheid op de (vaderlandse) radiozenders.
 Deze nieuwe single past enorm goed op dit moment in de actualiteit want laten we een ding afspreken voor 2013 HANDE VAN ME LEF( spreek uit lijf)  AF behalve als de polonaise moet worden ingezet.

 

De komende maanden zal John Enter ter promotie van deze nieuwe single een radio tour doen langs de diverse zenders. Wil je weten waar en wanneer of wil je ook en interview met deze ras entertainer neem dan contact met ons op.
Voor actuele info kijk op www.johnenter.nl
Uiteraard is John Enter ook te vinden op hyves – facebook en twitterReacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld