SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Carry Ann

 

 

 

CARRY ANN  -  SMALL DAY

 

Muziek maken zit Carry Ann in het bloed. Al op 15 jarige leeftijd trad zij op met haar meiden popgroep, geïnspireerd op de Dolly Dots, op diverse feesten en in sportkantines. Al deze pret mondde uit in een conservatorium opleiding tot jazz vocaliste. Tijdens haar studie had zij meerdere interesses, waaronder spel en cabaret, en die kan ze met een knipoog kwijt in haar eigen cabaret groep: Blijf Kalm.  Mede hieruit komt haar podium persoonlijkheid: een knipoog naar jezelf zo nu en dan, kan geen kwaad! Tijdens en na haar studie speelde zij bij diverse nuziekgezelschappen.. Met het easy lissening duo Two Ladies Together, waarmee zij op vele plaatsen in Nederland en Duitsland de muziek verzorgde. Met jazz groepen op diverse podia, in grote en kleine bands. En nu met haar vaste jazz selectie: Carry Ann on the Road..Carry Ann's voorbeelden zijn artiesten die het om 'puur muziek maken' gaat, van Jacques Brel tot Mary JBlidge, Wende Snijders, Adele, Joss Stone en Diana Krall. Met die voorliefde is ze onlangs de Pro Music Studio ingegaan voor het opnemen van meerdere songs. Na het succes van April Day komt deze Haarlemse zangeres nu met Small Day. Een nummer niet alleen om naar te luisteren maar zeker ook om ervan te genieten. Tijdens de vele live optredens krijgt ze veel positieve reacties hierop en daarom  hopen we van harte dat jullie dit nummer zullen gaan opnemen in de playlist zodat heel Nederland ( en ver daarbuiten) jan gaan genieten van het stemgeluid van CARRY ANN

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld