SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Gre Parelmoer

 

 

 

GRE PARELMOER -  ROOMBOTERBABBELAAR

Kloosterburen is een van de meest Noordelijke plaatsen in Nederland waar carnaval wordt gevierd. Ook voor het jaar 2013 zijn voor dat feest is men al weer druk in de voorbereiding. Niet ver van Kloosterburen ligt het bekende plaatsje Pieterburen en dat is de thuisbasis van Gre Parelmoer. Deze plaatselijke grootheid heeft een programma op de radio zender LOP en werkt in de huishouding van de Koningin van Pieterburen. Als hobby zingt zij, al moet eerlijk gezegd worden dat het geen hobby meer is want wekelijks staat ze meerdere malen op het podium in het land op te treden. Ook de komende weken staat de agenda weer vol want deze “gek” wil je gezien en gehoord hebben. Ook op cd gebied weet Gre Parelmoer de aandacht naar zich toe te trekken.

 

Single’s Sigaretten, Whiskey en wilde kerels en Dikke paling zijn nummers die nog veelvuldig langskomen op de diverse radiozenders. Ook haar album "Liefs van Gre Parelmoer" wet de weg naar de liefhebber wel te vinden. Zo vaak zelfs dat het een aantal weken genoteerd heeft gestaan in de album top 100. Met het carnaval in het vooruitzicht heeft Gre Parelmoer een nieuwe single gelanceerd "Roomboterbabbelaar" is de titel en het is een typisch Parelmoer nummer. Het nummer is afkomstig van het album en scoort al tijden goed tijdens de vele live optredens. Gre Parelmoer is volop actief op facebook en twitter en alles over haar
is te lezen op www.gre-parelmoer.nl

 

 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld