SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Henri Spider

 

 

Do Do Do The Hucklebuck  -  Henri Spider

Na meer dan vijftig jaar:  de opvolger van ‘The Hucklebuck’

 

 HENRI SPIDER  -  DO DO DO THE HUCKLEBUCK

 

Nog wekelijks wordt er massaal gedanst op het inmiddels meer dan 50 gaar oude “The Hucklebuck”. Het probleem was een geschikte opvolger. Nu jaren later is die er dan eindelijk. Het idee is afkomstig van de ‘golden oldie zanger’  Henri Spider   en de titel “Do Do Do The Hucklebuck”  en deze is vanaf heden in de gehele Benelux nu zowel op cd als via de bekende download portals verkrijgbaar. Verantwoordelijk is de Belgische uitgever D & V.

D & V speelde al langer met het idee om nieuwe nummers worden opgenomen met de muzikale adem van de jaren 50 – 60. Het eerste in de reeks retro nummers is dus nu verkrijgbaar. Het is slechts een kwestie van tijd dat de rest van Europa deze stijl gaat omarmen. In Nederland is  D & V verantwoordelijk voor de verspreiding ( www.dvshop.be)
Wij hopen natuurlijk dat deze retro uitvoering in het format past en veelvuldig via het radiostation de ether in wordt gezonden

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld