SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
The Information

 

 

 

 

 

 


THE INFORMATION  -  TO DUST

.
De vier witte raven van The Information waren blij verrast toen ze in 2009 na amper twee optredens al op Eurosonic mochten aantreden. Na deze snelle start heeft de veelbelovende band steeds meer mensen bekoord met hun oprechte op Carel Willinks Jobstijding geïnspireerde folkrock.

The Information werd in 2008 opgericht door jeugdvrienden Frederik Roeland (drummer) en Jan Kooiker (zanger/gitarist). Met Berno Hoeve (bassist) en Erik de Lange (leadgitarist en lapsteelspecialist) vond de band al snel haar beklemmend Jobstijdingsgeluid. “We hielden van de duistere, licht onheilspellende sfeer van dat schilderij,” verduidelijkt Jan, naast zanger ook de woordenaar van dienst. “We wilden dezelfde donkere, mysterieuze verhalen vertellen, en met Erik en Berno erbij ging dat haast vanzelf.”

Na een succesvolle eerste EP in 2009 bracht de band een nieuwe EP uit in mei 2011. “We waren heel erg blij met het geluid, en de sfeer, van Man-made Void, onze tweede EP. Het was nog even eerlijk en rauw als dat van onze eerste, alleen was het veel directer, intenser,” zegt Jan. “We voelden dat we klaar waren voor een debuutalbum.”

En dat debuutalbum, Sounds Of The Backwoods, wordt in het voorjaar van 2013 uitgebracht. De titel verwijst naar Rouveen, een dorpje onder de rook van Zwolle, waar drie van de vier bandleden zijn opgegroeid en waar niet zo gek lang geleden nachtvrijers tijdens nachtelijke praatjes vrouwenharten voor zich wonnen.

Release van het album zaterdag 8 februari in Hedon te Zwolle
Om alvast de sfeer te proeven van het album is TO DUST verschenen op cd single. Een radio edit. De single beleefde zijn primeur tijdens NOORDERSLAG/EUROSONIC waar de band ook dit jaar weer veel bekijks trok. Luister en geniet van TO DUST. Hij is via de speciale download link hier onder te downloaden.

 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld