SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Marlane Zeg eens Schatje

 

MARLANE  -  ZEG EENS SCHATJE

Dat Marlane talent heeft… daar zijn de meeste het wel over eens. De pas 17 jarige zangeres heeft naast haar talent ook de gave om tijdens optredens het plezier over te brengen op het publiek waardoor iedereen al snel meezingt.
Meezingen dat is wat Marlane prima kan gebruiken bij haar nieuwe single “Zeg eens schatje”.
Begin jaren negentig scoorde zanger Arne Jansen en de Belgische zanger Paul Servers een dikke hit met het nummer ‘zeg eens meisje’. Het lied waarvan zowel de tekst als muziek is geschreven door Johnny Hoes gaat over een lekker ding waar je best eens een beschuitje mee zou willen eten.
Rest maar één ding, je stapt er op af en vraagt gewoon...
“‘Zeg eens schatje… waar ga jij vanavond heen?”.
“Zeg eens schatje” is door producer Mario Veltman voorzien van een heel eigen sound. Het resultaat is een single die je na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd krijgt. Het lied is gezellig, up-tempo en beloofd maar één ding... of het nu in de kroeg is of op de radio het wordt het FEEST!
Nederland en België zijn weer toe aan een enorme meezinger!
Komende weken zal deze nieuwe single veel aandacht krijgen op radio, TV, online en in de pers. Ter ondersteuning zal er ook een videoclip beschikbaar komen.