SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
En in 2017 verzorgen wij de promotie voor

Amaryllis Temmerman
Barbera van Voorst
Bianca Frieling
Christien
Daisy Talens
De Divy's
David Alexandre Winter
Die Spatzl
Duo ToeMaar
Eveline Cannoot
Helen Liebers
Jacco Ricardo
Jose Wolters

Kees Plat
Kevin Village
Mario Franco
Marco de Ruijter
Mark van Veen
Olivia
Peter Alma
Peter Tros
Sandra Timmerman
SandyVoice
Sherena
Silvia Electeur
Sylvina
Thierry Segers
Tina Rosita
White Indian
Xiana
Zus
Klik op artiest voor meer informatie


Klik HIER voor compleet overzicht van de artiesten waar mee wij werk(t)en 

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
Marlane Zeg eens Schatje

 

MARLANE  -  ZEG EENS SCHATJE

Dat Marlane talent heeft… daar zijn de meeste het wel over eens. De pas 17 jarige zangeres heeft naast haar talent ook de gave om tijdens optredens het plezier over te brengen op het publiek waardoor iedereen al snel meezingt.
Meezingen dat is wat Marlane prima kan gebruiken bij haar nieuwe single “Zeg eens schatje”.
Begin jaren negentig scoorde zanger Arne Jansen en de Belgische zanger Paul Servers een dikke hit met het nummer ‘zeg eens meisje’. Het lied waarvan zowel de tekst als muziek is geschreven door Johnny Hoes gaat over een lekker ding waar je best eens een beschuitje mee zou willen eten.
Rest maar één ding, je stapt er op af en vraagt gewoon...
“‘Zeg eens schatje… waar ga jij vanavond heen?”.
“Zeg eens schatje” is door producer Mario Veltman voorzien van een heel eigen sound. Het resultaat is een single die je na één keer beluisteren niet meer uit je hoofd krijgt. Het lied is gezellig, up-tempo en beloofd maar één ding... of het nu in de kroeg is of op de radio het wordt het FEEST!
Nederland en België zijn weer toe aan een enorme meezinger!
Komende weken zal deze nieuwe single veel aandacht krijgen op radio, TV, online en in de pers. Ter ondersteuning zal er ook een videoclip beschikbaar komen.