SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Koyle - End of June

Koyle

 

Deze band staat al jaren bekend als dé rock coverbandsensatie van België. Ieder weekend zijn zij te zien en beluisteren op locaties door heel het land, maar ook in Duitsland, Luxemburg en Nederland.

Afgelopen jaar besloten zij om mee te doen aan de grootste bandcompetitie van de Benelux: The Clash of the Cover Bands. Na een maandenlang durende spannende strijd kwamen zij als publiekswinnaar uit de bus. Daarbij lieten zij ruim 1800 bands achter zich.

 

Hun kwaliteiten vielen ook op bij platenmaatschappij Marista, die hun aanbood om een single uit te brengen. Dit is uitgelezen gelegenheid om hun eigen werk aan een breed publiek te presenteren.

 

Hoewel Koyle bekend staat om hun covers, zijn zij ook al geruime tijd bezig met eigen werk.

 

Zowel voor het eigen werk als de covers geldt dat ze dit brengen met de power en energie van 10 ton dynamiet.

 

End of June

Het idee voor deze single heeft al jaren bij de gitarist van Koyle gerijpt en is door de band uiteindelijk uitgewerkt. De band geeft hiermee een meer persoonlijke inkijk in hun leven, echter wel op een surrealistische manier.

Dit nummer gaat over het feit dat het leven mooi is en dat er altijd reden is om te feesten.
De reden voor dit feest is een magische zomeravond aan het einde van de maand juni, waarbij het wilde bandleven centraal staat.

Op de b-kant (voorzover dat mogelijk is op een cd-single) staat een live-versie van Fight for Your Right van The Beasty Boys en laat horen hoe de band een weergaloze show op het podium weggeeft.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld