SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Ronald Reinders - Voor altijd

 

 

RONALD REINDERS  -  ALTIJD
RELEASE 14 FEBRUARI

 

 

Ronald Reinders

 

 

 

Ronald Reinders is een muzikant die vooral bekend is in het covercircuit. Met zijn huidige band Energy! speelt de zanger/gitarist door het hele land. De nummers die de band in zijn repertoire heeft worden versterkt door een hoge mate van interactie met het publiek. Ronald wordt daarom vaak gezien als een muzikant en entertainer. In het verleden speelde Reinders onder andere in the Full Minties en de feestband Springen!

 

 

 

Het schrijven van eigen liedjes in de Nederlandse taal en het uitbrengen daarvan is voor Ronald Reinders niet nieuw. Het begon met singer-songwriterachtige liedjes die hij als demo naar de regionale radio’s bracht. Daar werden zijn nummers al snel opgepikt. Dit leidde in 1998 tot een plaats in het prestigieuze ‘ Alle 50 Goud’ van RTV Noord met het liedje ‘Zwerver’. Na deze notatie bracht Ronald gemiddeld elk jaar een liedje uit in de vorm van een single. Het werden steeds vaker liedjes met een complete band als ondersteuning. De singles werden goed ontvangen en kregen ook steeds meer airplay en verkopen. Hoogtepunten waren: ‘Met wie ik vrij’, ’De zon’ en ‘Door jou’.

 


In 2012 bracht hij het album ‘Liedjes’ uit en ook de reacties hierop waren lovend.
Zo schreef Musicfrom.nl: “'Liedjes' is een zeer geslaagd debuutalbum geworden vol energie en emotie. De teksten zijn herkenbaar voor een breed publiek. De weg voor Ronalds landelijke doorbraak ligt open.”
En Maxazine.nl zegt: “Duidelijk is dat Reinders zijn ervaring door de jaren heen heeft opgespaard tot het moment dat alles paste, en dat doet het.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Altijd

 

Een echt Valentijnsliedje over de liefde afkomstig van zijn laatste album ‘Liedjes’.
Zo veel liedjes gaan over de liefde.

 

Over verlangen ernaar en over herinneringen eraan. Dat je er gelukkig van kunt worden.

 

Of ongelukkig als je erin teleurgesteld wordt.

 

 

 

Deze single gaat over het voorkomen van teleurgesteld worden in de liefde.

 

Je kunt het voorkomen door het te vermijden.

 

Of door ervoor te zorgen dat de liefde voor altijd is. Of is dit allebei onmogelijk?

 

 

 

 

 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld