SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Sjonnie & Anita

Sjonnie en Anita
DE ALLERMOOISTE TIJD
 
De uit Helmond afkomstige Anita begon als lead zangeres bij formaties als Gamble,Smash en Slipper alvorens ze als country rock zangeres onder de naam Patty Wood landelijke bekendheid verwierf. Sjonnie ( afkomstig uit Eindhoven) was de man van de verkleedpartijen en playbackshows. Diverse (playback) talentenjachten schreef hij op zijn naam incl. de populaire playbackshow van Henny Huisman. Hij kreeg de smaak te pakken van de showbizz en wilde live zingen ging op zangles maakte deel uit van het duo Maxwell & Reeves en menig podia in het land werd door hen betreden. Eind 2004 liep Sjonnie de hoog blonde Anita tegen het lijf en de muzikale vonk sloeg over.....hiermee was het zangduo Sjonnie en Anita geboren! En vanaf 2004 zijn ze niet meer weg te denken. Ieder jaar weten ze ons muzikaal te verrassen. In 2012 o.a met Mijn  hart verlangt naar Griekenland en Jij laat me blozen. En dan nu DE ALLERMOOSTE TIJD
Als je deze nieuwe single van SJONNIE & ANITA hoort dan keer je terug naar de tijd van toen. Een tijd welke we allemaal graag willen overdoen.
DE ALLERMOOISTE TIJD tovert daarom een lach op je gezicht. Het is het eerste wat je van dit sympathieke duo uit Brabant hoort dit jaar maar zeker niet het laatste want in het najaar zal er een album verschijnen.

 

 

Artiest                                    Sjonnie en Anita
Titel                                        De allermooiste tijd
Meer informatie                        www.sjonnieenanita.nl

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld