SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Duo Pak Aan

 

 

 

Ronald Engel en Eddy Walsh zijn twee ras artiesten in hart en nieren. Ze zitten dan ook al zo’n 25 jaar in het vak en kennen de klappen van de zweep. Ronald Engel heeft z’n sporen verdiend door 7 weken op nummer 1 te staan in de MEGATOP 40 met het nummer “Transseksueel” en in dezelfde weken stond hij op op nummer 3 met “ Gooi je schoonmoeder uit het raam” . Nu is hij wekelijks te zien en horen op de donderdag in zijn Cafe Nol te Amsterdam.
Eddy Walsh is bekend geworden met de single 'Heerlijk naar mijn zin' die in elke feestkroeg wel een keer of 3 gedraaid werd op een avond,  met de cover 'Zijn het je ogen' die 3 weken mega top 100 haalde had deze zanger weer groot succes

Eddy staat iedere maandag in Cafe Bolle Jan. Je zou zeggen dat er niets nieuws meer is voor deze mannen Niets is minder waar want nu gaan deze heren samen optreden in een nieuw duo, "DUO PAK-AAN"!

De nieuwe single van het nieuwe Duo Pak Aan:
1 kopje koffie van V.O.F. De Kunst kreeg een nieuwe jas en is nu een stevige strakke feest hit geworden. Speciaal gemaakt voor feestvierend Nederland, aprés-ski, Zon, Zee en strand maar ook de carnaval en kermissen, feesttenten zijn de werkplek voor deze mannen. Met hun doses ervaring waar je u tegen zegt zetten ze de hut in mum van tijd zo op z`n kop! Die enthousiasme brengen ze nu ook over met hun nieuwe single. Blijf maar eens stil zitten als de klanken hoor van EEN KOPJE KOFFIE
Kortom Nederland is een feest-act rijker en we gaan nog veel van ze horen. 

 

HITWEETJES
TROTS SCHIJF BIJ DE VBRO IN WEEK 17

 

 


Reacties

De opvliegers. op 14-10-2013 13:02

Is er ook een karaoke versie van een kopje koffie te verkrijgen.

Dan zouden wij die graag willen.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld