SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - België - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australië
Minke en Eelco

 

 

 

Minke & Eelco

 

Minke Adema is het voorbeeld van een sterke Friese zangeres. Zij startte haar muzikale carrière in de jaren tachtig met het zingen op rockfeesten en op bikerfeesten.

Na enkele jaren ervaring opdoen, vormde ze haar eigen band  en bracht zij in 2004 de single ‘Nim My Mei’ uit. In 2005 tekende ze vervolgens haar eerste platendeal bij Red Bullet Records van Willem van Kooten (beter bekend als Joost den Draaijer) en kwam haar eerste volledige album ‘Burning Photographs’ uit. Met dit album sleepten ze ook de Arrow Classic Rock Award binnen.

Vervolgens vertrok ze naar Amerika op uitnodiging van Virgin America en volgde een tweede album, getiteld ‘1 AM’ dat is opgenomen met topmuzikanten als Leendert Haaksma en Hans Eijkenaar.

 

Sorry! is de titel van haar nieuwe album. Dit album heeft ze samen gecomponeerd en opgenomen met Eelco Engelsma.

 

Eelco Engelsma is al sinds jaar en dag de beste vriend van Minke en ze componeren ook al sinds de jaren negentig samen muziek. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium en een voortreffelijk bluesgitarist. Hij speelt al jaren in verschillende bands en ze hebben hun krachten dus wederom gebundeld op dit nieuwe album. Hierop is te horen dat blues niet het enige genre is waar Eelco Engelsma in uitblinkt. Ook breekbare, kleine liedjes zijn hem op het lijf geschreven!

 

 

 

 

Sorry!

Het is een aantal jaren heel rustig rondom Minke geweest, maar nu ligt er een nieuw album klaar, getiteld ‘Sorry!’.

 

Dit keer geen stevige rocknummers, zoals we van Minke gewend zijn. Maar een klein, mooi en breekbaar Friestalig album. De teksten zijn autobiografisch en deze directe aanpak is precies waar dit duo behoefte aan had. Weg van de grote podia met dranghekken, maar dicht bij de mensen, zodat het publiek kan luisteren naar de teksten en geraakt kan worden.

Samen met een paar gastmuzikanten en hun producer kwamen Minke en Eelco helemaal terug bij zichzelf.

Reacties

Frederiek Boontje-Caucebant op 30-12-2013 13:08

Vraagje van  de ontspanningscommissie Heerenhage Heerenveen. Treden jullie wel eens in senioren-serviceflats op ? Kunnen jullie de teksten in het Nederlands doen ( vanwege niet Friessprekende bewoners en wat is de gage voor 2X 45 min. optreden met een pauze van 30 min. ?Ik ben benieuwd ! Groet van Frederiek Boontje, voorzitter v/d OC Heerenhage

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld