SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Patrick van Rijsewijk

 

PATRICK VAN RIJSEWIJK
 GEBREK AAN EERLIJKHEID

 

 

 

Bijna drie jaar na de release van zijn eerste single “ Jij bent een wereldmeid”  lanceert de Tilburgse zanger Patrick van Rijsewijk  zijn vierde single “GEBREK AAN EERLIJKHEID.  Al drie eerdere single’s kregen veel aandacht in de media en ook aan airplay had Patrick niet te klagen.. Met deze nieuwe single laat Patrick zien en horen dat hij een vaste waarde is geworden in de showbizz. Een compliment voor zowel Patrick als het productie team. Patrick maakt met de release van deze single een nieuwe stap in zijn muzikale carrière. Het kan niet uitblijven dat ook dit nummer massaal zal worden gedraaid op de vaderlandse radiozenders. Om dubbel te genieten van het nummer is er ook een clip van gemaakt en deze is natuurlijk te zien op de vele clipzenders en 24 uur per dag 7 dagen in de week op You Tube. De (directe) link er naar toe is
 http://www.youtube.com/watch?v=nHCLM4isHXk

 

Wij hopen dat jullie als radiozenders net zo enthousiast zijn en het nummer zullen gaan opnemen in jullie speellijst.

Voor meer achtergrond informatie kun je ook kijken op www.patrickvanrijsewijk.com

Natuurlijk is Patrick ook te vinden op de social media o.a. facebook


Hitfeiten:
Smaakmaker  OKE FM

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld