SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Inch - Late at Night

 

INCH  komt met internationale Dance-hit  “Late At Night”

 

Voormalig Maywood zangeres INCH heeft voor haar nieuwe single “Late At Night” de samenwerking gezocht met de frontman van de Socaboys ( bekend van de wereldhit “ Follow the Leader”).

 

Na haar succesvolle debuutsingle 'RIO'  is nu de langverwachte opvolger 'Late At Night' een feit.“Late At Night”, ook een grote Maywood-hit uit de jaren ‘80, is grondig aangepakt en van een nieuwe frisse eigentijdse jas voorzien.
De inbreng de Socaboy, die zich tegenwoordig VAN.B.SOCA laat noemen en de eigentijdse zang van INCH geven deze “Late At Night” een nieuwe dance (bare) sfeer.Voor de fans van INCH komt een droom in vervulling. Steeds weer werd haar gevraagd om een nieuwe versie van “Late At Night” te maken en eindelijk is het dan zover.
Als een magneet trekt “Late At Night” je de dansvloer op. Put your hands up in the Air everybody, It's partytime!
Het lied is geproduceerd door Roel Jongenelen i.s.m. Sonic Solutions.
“LATE AT NIGHT” zal wereldwijd worden gereleased ook in de Latijns-Amerikaanse landen  en zelfs in Japan.
Een social media campagne, een e-mail promotie naar nationale agentschappen en een wereldwijde digitale radiopromotie ondersteunen de release.
“LATE AT NIGHT” is verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaken en te downloaden via alle download portals zoals iTunes, Radio538, SBS6 en Downloadmusic.

Meer informatie over INCH valt te lezen op www.inch.nu of volg haar via Twitter @Official_Inch of Facebook www.facebook.com/Inch.nu

te downloaden via

Link 538 Download:

 

 

 

 

 

Link DownloadMusic

 

 

 

 

Link aankoop Late At Night

 

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld