SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
En in 2017 verzorgen wij de promotie voor

Amaryllis Temmerman
Barbera van Voorst
Bianca Frieling
Christien
Daisy Talens
De Divy's
David Alexandre Winter
Die Spatzl
Duo ToeMaar
Eveline Cannoot
Helen Liebers
Jacco Ricardo
Jose Wolters

Kees Plat
Kevin Village
Mario Franco
Marco de Ruijter
Mark van Veen
Olivia
Peter Alma
Peter Tros
Sandra Timmerman
SandyVoice
Sherena
Silvia Electeur
Sylvina
Thierry Segers
Tina Rosita
White Indian
Xiana
Zus
Klik op artiest voor meer informatie


Klik HIER voor compleet overzicht van de artiesten waar mee wij werk(t)en 

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
Inch - Late at Night

 

INCH  komt met internationale Dance-hit  “Late At Night”

 

Voormalig Maywood zangeres INCH heeft voor haar nieuwe single “Late At Night” de samenwerking gezocht met de frontman van de Socaboys ( bekend van de wereldhit “ Follow the Leader”).

 

Na haar succesvolle debuutsingle 'RIO'  is nu de langverwachte opvolger 'Late At Night' een feit.“Late At Night”, ook een grote Maywood-hit uit de jaren ‘80, is grondig aangepakt en van een nieuwe frisse eigentijdse jas voorzien.
De inbreng de Socaboy, die zich tegenwoordig VAN.B.SOCA laat noemen en de eigentijdse zang van INCH geven deze “Late At Night” een nieuwe dance (bare) sfeer.Voor de fans van INCH komt een droom in vervulling. Steeds weer werd haar gevraagd om een nieuwe versie van “Late At Night” te maken en eindelijk is het dan zover.
Als een magneet trekt “Late At Night” je de dansvloer op. Put your hands up in the Air everybody, It's partytime!
Het lied is geproduceerd door Roel Jongenelen i.s.m. Sonic Solutions.
“LATE AT NIGHT” zal wereldwijd worden gereleased ook in de Latijns-Amerikaanse landen  en zelfs in Japan.
Een social media campagne, een e-mail promotie naar nationale agentschappen en een wereldwijde digitale radiopromotie ondersteunen de release.
“LATE AT NIGHT” is verkrijgbaar bij de betere cd speciaalzaken en te downloaden via alle download portals zoals iTunes, Radio538, SBS6 en Downloadmusic.

Meer informatie over INCH valt te lezen op www.inch.nu of volg haar via Twitter @Official_Inch of Facebook www.facebook.com/Inch.nu

te downloaden via

Link 538 Download:

 

 

 

 

 

Link DownloadMusic

 

 

 

 

Link aankoop Late At Night

 

 

 

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld